Yliopiston etusivulle Suomeksi In English
Helsingin yliopisto VERIFIN - Kemiallisen aseen kieltosopimuksen instituutti
 
Tekijänoikeudet
VERIFIN:
Yhteystiedot:
Toimisto:
A.I. Virtasen Aukio 1 (PL 55)
Kemian laitos
00014 Helsingin yliopisto
puh. (09) 191 50443
fax (09) 191 50438
Sähköposti (yleinen)
etunimi.sukunimi@helsinki.fi
Tekijänoikeudet:

Helsingin yliopiston verkkosivujen (World Wide Web) sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua © Helsingin yliopisto 2003-2004. Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin yliopiston verkkopalvelun vastaava päätoimittaja on verkkoviestintäpäällikkö Mikael Alatalo. On kuitenkin huomioitava, että Helsingin yliopiston tiedekunnat, laitokset ja yksiköt vastaavat itse verkkosivujensa ja -julkaisujensa sisällöstä. Jos yksikön sivulla ei ole muuta määritelty, vastaa yksikön johtaja sivujen sisällöstä. Katso yksiköiden yhteystiedot Tiedekunnat, laitokset ja yksiköt -listasta.

Yksittäisiin Helsingin yliopiston verkkosivuihin tai -palveluihin saattaa liittyä käyttöärajaavia ehtoja, jotka on määritelty kyseisellä sivulla tai kyseisessä palvelussa. Henkilötietoja sisältävien rekisterien rekisteriselosteet löytyvät myös kunkin verkkopalvelun tai -sivun yhteydestä.

Helsingin yliopiston verkko-osoitteessa on myös yliopiston opiskelijoiden, henkilöstön tai näiden muodostamien yhteisöjen verkkosivuja. Näiden sivujen sisällöstä vastaa sivujen ylläpitäjäksi merkitty ja yliopiston verkkoon käyttöoikeudet omaava henkilö.

Jos yliopiston verkkopalvelun käyttäjä havaitsee Suomen lakia tai hyvää tapaa rikottavan Helsingin yliopiston verkkopalvelussa, pyydetään siitä viipymättä ilmoittamaan yliopiston verkkoviestintäpäällikölle tältä sivulta löytyvillä yhteystiedoilla.