Opiskelijaksi

Kääntämisen ja monikielisen viestinnän koulutusohjelma

Ohjeita opiskeluun Pro gradu -tutkielmat Työelämä ja alumnitoiminta Yhteystiedot

Venäjän kääntäminen kuuluu nykykielten laitokseen.

PL 24 (Unioninkatu 40 B, 4. krs)
00014 Helsingin yliopisto

Slavbalt-tiedotuslista

Slavbalt-tiedotus on sähköpostilista slavistiikan ja baltologian aineryhmän opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnattua tiedotusta varten. Lista ei ole tarkoitettu keskustelua eikä henkilökohtaisia viestejä varten. Huomaa, että opiskeluun liittyvää ajankohtaista tietoa löytyy myös Flamma-intranetistä laitoksen ja oppiaineen sivuilta.

Listan tilaaminen ja tilauksen peruuttaminen 

  • Listalle liitytään lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viesti, jonka sisältönä viestikentässä on pelkästään seuraava rivi:
    subscribe slavbalt-tiedotus
  • Listalta erotaan lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viesti, jonka sisältönä viestikentässä on pelkästään seuraava rivi:
    unsubscribe slavbalt-tiedotus

Tieto listan tilauksesta ja tilauksen peruuttamisesta välittyy listan ylläpitäjälle. Jos listalle liittyminen tai siitä eroaminen ei onnistu, ota yhteyttä listan ylläpitäjään.

Listan tilaaja on vastuussa siitä, että sähköpostiosoite, johon lista on tilattu, toimii. Jos osoite on pitempään poissa käytöstä, esim. sähköpostikiintiön täyttymisen johdosta, listan tilaus tuohon osoitteeseen peruutetaan. Ilmoitusta peruuttamisesta ei luonnollisesti voi välittää toimimattomaan sähköpostiosoitteeseen.


Yhteys listan ylläpitäjään

Tarvittaessa listan ylläpitäjään saa yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
owner-slavbalt-tiedotus@helsinki.fi.