AjankohtaistaOpiskelijoiden etusivuHenkilökunnan etusivuYliopisto-opiskelijaksiTietoa yliopistosta

Agora _____________________ Ilmoitustori

UUTISARKISTO

LEHDISTÖTIEDOTTEET

VÄITÖSTIIVISTELMÄT

LAITOSTIEDOTTEET

YLIOPISTOFAKSI

Ruokalistat

Avoimet työpaikat

Tietoa tutkijan ammattiin aikoville

Tutkijanurasta kiinnostuneille on avattu uusi Kiinnostaako tutkijan ammatti? -sivusto. Sivuilla on tietoa opiskelusta, tutkijankoulutuksesta, tutkijaksi pätevöitymisestä sekä ammattitutkijana työskentelystä.

Suomen Akatemian ylläpitämät sivut on suunnattu erityisesti nuorille, jotka suunnittelevat tutkijan uraa. Sivuilta löytyy muun muassa eri vaiheessa olevien tutkijoiden ajatuksia tutkijanammatista, kokemuksia ulkomailta sekä tutkijanammatin ja perhe-elämän yhdistämisestä. Lisäksi seitsemän tutkijaa tai tutkijaksi aikovaa kertoo omasta urastaan luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen eri aloilla.

Sivuilla kerrotaan myös siitä, miten Suomen Akatemia tukee tutkijaksi opiskelua ja eri vaiheissa olevia tutkijoita.

Kiinnostaako tutkijan ammatti? -verkkosivut löytyvät osoitteesta www.aka.fi >Tutkijankoulutus. Englanninkieliset How about a career in research? -verkkosivut ovat osoitteessa www.aka.fi/eng > Researcher training.

27.01.2003

Yhteystiedot | Hakemisto | Palaute