TEOLOGINEN TIEDEKUNTA

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Vuorikatu 3:n ja
Fabianinkatu 24:n yhdistävän
sisäpihan kautta

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@helsinki.fi 

Ilmoittautumisohjeita tohtorikoulutettaville

Tohtorikoulutettavan tulee ilmoittautua vuosittain läsnä tai poissaolevaksi. Ohjeet yliopiston sivulla: https://www.helsinki.fi/fi/opiskelu/opintojen-jatkaminen-ja-ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun täytyy ilmoittaa arvio opintojesi pää- tai sivutoimisuudesta sekä arvioida edellisen lukukauden opintojen pää- tai sivutoimisuus. Opiskelijarekisteri on lähettänyt kaikille tohtorikoulutettaville asiaan liittyvän ohjekirjeen. Lisätietoa saat ylläolevan linkin jatkolinkeistä.

Jokaisen tohtorikoulutettavan tulee kuulua johonkin tohtoriohjelmaan. Ilman tohtoriohjelman jäsenyyttä ei voi ilmoittautua läsnä tai poissaolevaksi.

Lue lisää: https://www.helsinki.fi/fi/tohtoriohjelmaan-kuuluminen

Jos olet rekisteriseurannan piirissä, tiedekunta edellyttää sinulta päivitettyä opinto- ja tutkimussuunnitelmaa ennen kuin päätös tohtoriohjelmaan kuulumisesta voidaan tehdä. Suunnitelmat arvioidaan samassa prosessissa kuin uusien jatko-opinto-oikeutta hakevien suunnitelmat. Seuraavan kerran päivitetyn opinto- ja tutkimussuunnitelman voi jättää tiedekuntaan 31.3.2017 mennessä. Suunnitelman yhteydessä käytetään rekisteriseurannan hakulomaketta, joka löytyy tiedekunnan verkkosivulta.

Jos olet rekisteriseurannan piirissä etkä kuulu mihinkään tohtoriohjelmaan, statuksesi opiskelijana on kirjoiltapoistettu siihen asti, kunnes opinto- ja tutkimussuunnitelmasi on hyväksytty.

Voit myös luopua jatko-opinto-oikeudesta. Lomake löytyy yliopiston ilmoittautumisohjesivulta ja sen voi palauttaa tiedekunnan jatko-opintopalveluihin osoitteella:

Jatko-opintopalvelut
Humanistinen tiedekunta ja teologinen tiedekunta
PL 24
00014 HELSINGIN YLIOPISTO