Teologisen tiedekunnan tohtoripromootio

Ilmoittautuminen

Promovoitavat tohtorit

Kevään 2017 promootiossa voidaan promovoida ne Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa teologian tai filosofian tohtorin tutkinnon suorittaneet, joita ei ole promovoitu vuoden 2011 tai sitä aiemmassa promootiossa.

Promootioon voi ilmoittautua 20.12.2016 – 15.3.2017 välisenä aikana sähköisella lomakkeella, johon on linkki tässä. Mahdollinen seuralainen tulee ilmoittaa samalla lomakkeella. Toivomme alustavaa tietoa muista kutsuvieraista tälle lomakkeelle. Myös matrikkelitiedot tulee täyttää 15.3. mennessä, katso lisätietoja alempaa.

Osallistumismaksut

Promootioaktiin osallistuminen perjantaina 9.6.2017 on ilmaista. Promovendit voivat ilmoittautua tilaisuuteen joko seuralaisineen tai yksin ja kutsua tämän lisäksi kolme muuta vierasta.

Promootioillalliset järjestetään promootiopäivän iltana Kalastajatorpalla. Illalliskortin hinta on 120 euroa hengeltä. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen juomineen, ohjelmaa ja tanssia orkesterin tahdittamana. Illallisille voi osallistua joko seuralaisen kanssa tai yksin. Promovendit eivät voi kutsua vieraita illallisille. Illalliskortin hinta pyydetään suorittamaan 15.3.2017 mennessä Helsingin yliopiston tilille:
Nordea
FI22 1660 3000 0777 38
Swift: NDEAFIHH
HUOM! Viestikenttään on merkittävä: WBS 71004104
Lisäksi, jos maksaja on eri henkilö kuin osallistuja, lisätkää viestiin osallistujan nimi.

Promootioretki järjestetään Tuusulanjärven ympäristöön lauantaina 10.6.2017. Retken hintaan sisältyy kuljetukset, opastukset kahdessa kohteessa ja buffetlounas. Osallistumismaksu on 50 euroa hengeltä ja promovendit voivat ilmoittautua retkelle seuralaisineen tai yksin. Maksutiedot yllä, molemmat osallistumismaksut voi suorittaa yhdellä tilisiirrolla.

Tiedotus

Promootiotoimikunta lähettää kaikille ilmoittautuneille promovendeille tiedotekirjeen, jossa kerrotaan kaikki, mitä promovendin on tarpeen tietää (mm. promootion lopullinen ohjelma ja tarkat pukeutumisohjeet).

Matrikkeli

Promootiotoimikunta toimittaa promovoitavista tohtoreista matrikkelin. Matrikkeliin tulevat henkilötiedot täytetään erillisellä lomakkella omalla äidinkielellä, linkki tässä. Matrikkeliin tulevat omat tietonsa on mahdollista tarkistaa vielä ennen promootiota. Matrikkeli jaetaan promootioaktissa promovendeille ja muille vieraille.

Kutsuvieraat

Tiedekunnan kutsuvieraille lähetetään kutsut huhtikuun alussa. Heitä pyydetään vastaamaan kutsuun 24.4. mennessä sähköpostilla, kuten kutsussa sanotaan. Promovendien kutsuvieraat promootioaktiin pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla suoraan promootiosihteerille: maarit.elo-valente@helsinki.fi. Heille lähetetään ohjelma ja paikkatieto yliopiston juhlasaliin toukokuun lopulla.