Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto  

Tila- ja kiinteistökeskus

Tietoa osastosta

Yhteystiedot:

Tila- ja kiinteistökeskus

Fabianinkatu 32 (PL 53)
00014 Helsingin yliopisto
puh. 0294 1911(yliopiston vaihde)

Tervetuloa!

Kuva

Keskushallinnon osana toimineesta teknisestä toimialasta tuli 1.1.2011 erillislaitos nimeltään Tila- ja kiinteistökeskus. Tila- ja kiinteistökeskuksen ylimpänä päättävänä elimenä  on johtokunta, jonka puheenjohtajana toimii vararehtori Jouko Väänänen. Johtokunnan toimintakausi on neljä vuotta. Tila- ja kiinteistökeskuksen johtajana toimii toimitilajohtaja Teppo Salmikivi.

Tila- ja kiinteistökeskus vastaa  yliopiston käytössä tai omistuksessa olevien kiinteistöjen omistamiseen, kehittämiseen ja hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä yliopiston investointisuunnitelman ja rakennushankkeiden toteuttamisesta.  Keskus huolehtii  yliopiston  käytössä olevien toimitilojen ja kiinteistöjen sekä niihin liittyvien kalusteiden ja varusteiden hoidosta, huollosta, kunnossapidosta sekä tilapalveluista ja muista toimitiloihin liittyvistä palveluista ja hankinnoista. Lisäksi keskus vastaa yliopiston ympäristöasioiden koordinoinnista ja ohjeistamisesta.

Tila- ja kiinteistökeskus jakautuu tila- ja kiinteistöhallintoon, kiinteistöpalveluihin ja hallintopalveluihin. Tila- ja kiinteistöhallinnon johtajana toimii kiinteistöjohtaja Teppo Salmikivi ja kiinteistöpalveluiden johtajana toimii kiinteistöpalvelujohtaja Pekka Seppälä.

 

 

 

(Päiv. 18.09.17)