Flamma

Finsk-ugriska språk och kultur

Finska språket

Finska språket och kulturen

Hitta på ett namn för institutionens blogg

Vi söker efter ett medryckande namn för institutionens nya blogg. Namnet för gärna fungera på tre språk (FI, SVE, EN) och i bästa fall beskriva alla institutionens läröämnen och livet vid institutionen.

I institutionens blogg kan du bekant dig med vår institutions studerande och personal och läsa om aktuella forskningsfrågor. Bloggen är avslappnat trespråkig och uppdateringar skrivs på finska, svenska och engelska. I institutionens blogg bloggar våra forskare, studerande och personal om vad som händer på institutionen.

Tävlingen slutar 23.3.2015. Bland deltagarna lottar vi ut fyra paket biobiljetter, á två biljetter. Bode bloggen och namnet för publiceras i slutet av mars!

Lämna in ditt namnförslag här.

Om du vill delta genom att skriva texter eller dela bilder eller om du vill önska ett tema, kan du kontakta vår informationsansvariga.