Flamma

Suomen kieli

Suomen kieli ja kulttuuri

14.12.2012
Seminaari: Kielitaito puntarissa: haasteita ja uusia suuntia
Seminar: Assessment of Language Proficiency: Challenges and New Directions

Taito-seminaari, tehostekuva
Tervetuloa TAITO-hankkeen järjestämään seminaariin

Kielitaito puntarissa: haasteita ja uusia suuntia
Assessment of Language Proficiency: Challenges and New Directions

perjantaina 14.12.2012 klo 9.00–12.30 Porthanian (Yliopistonkatu 3) saliin 673.

TAITO – Vieraiden kielten taitotasot (http://blogs.helsinki.fi/taito-hanke) on Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan viiden kieliaineen hanke, jossa yhdistyvät kielentutkimus, kielitaidon arvioinnin tutkimus ja vieraan kielen oppimisen tutkimus. Seminaariin on saatu rahoitusta tiedekunnan Tulevaisuusrahastosta.

Ohjelma:

9.00–9.15 Seminaarin avaus ja TAITO-hankkeen esittely (Marjo Vesalainen)

9.15–9.45 Ullamaija Fiilin, Jaana Jokinen ja Johanna Vaattovaara (Helsingin yliopisto): Tracking the Development of the Language Skills of University Students: Preliminary Findings from a Bilingual Degree Project

9.45–10.45 Ari Huhta (Jyväskylän yliopisto): How to Study the Development of Language Skills – Methodological Considerations in Designing Studies and in Analysing Data

10.45–11.15 Kahvitauko

11.15–12.15 Claudia Harsch (University of Warwick): Writing Assessment and the Common European Framework of Reference

12.15–12.30 Tilaisuuden lopetus

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet tutkijat, opettajat ja opiskelijat. Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista 10.12. mennessä osoitteessa:

Jatkamme iltapäivällä tutkimus- ja hankeyhteistyön suunnittelua klo 14.00–15.30 Metsätalon salissa 28 (Unioninkatu 40). Seminaarin teemaan liittyvästä tutkimusyhteistyöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita myös tähän osuuteen.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Maria Paloheimo (maria.paloheimo(at)helsinki.fi).

Tervetuloa!