Flamma

Suomen kieli

Suomen kieli ja kulttuuri

Lucia-juhla 2014

Nordicassa* järjestetään yhdessä ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kanssa vuotuinen Lucia-juhla.

Lucia-kulkue on ilahduttanut Nordican henkilökuntaa, opiskelijoita ja emerituksia niin kauan, kuin Nordican nykyinen henkilökunta muistaa. Aluksi Lucia-kulkueeseen osallistuivat Nordican henkilökunnan lapset, mutta nyttemmin kulkueeseen on pyydetty suomenkielisiä ensimmäisen vuoden opiskelijoita pohjoismaisten kielten oppiaineesta. Opiskelijat valmistelevat esitystä syksyllä yhdessä suullisen viestinnän opettajan kanssa ja esiintyvät Lucia-päivänä Nordican henkilökunnalle ja emerituksille sekä muulle Metsätalon väelle.

Video vuoden 2014 Lucia-juhlasta: http://www.helsinki.fi/sup/av/Lucia-2014.mp4.

*************************

* Nordica on oppiaineryhmä, johon kuuluvat seuraavat oppiaineet: pohjoismaiset kielet, pohjoismainen kirjallisuus ja ruotsin kääntäminen.