Flamma

Finska språket

Finska språket och kulturen

8.2.2013
Lectures on Intersubjectivity: Erkki Kilpinen - Does language produce intersubjectivity or does intersubjectivity produce language?

Intersubjektiivisuus-luentosarja

Intersubjektiivisuus vuorovaikutuksessa -huippuyksikkö järjestää kevään aikana neliosaisen luentosarjan, jossa eri tieteenalojen luennoitsijat käsittelevät intersubjektiivisuutta omista näkökulmistaan.

Ensimmäisen intersubjektiivisuusluennon pitää sosiologian professori Erkki Kilpinen aiheesta

*Does language produce intersubjectivity or does  intersubjectivity produce language?*

Aika: perjantai 8.2. klo 12-14
Paikka: Fabianinkatu 24, seminaarihuone 135.

Tarkempaa tietoa kevään Intersubjektiivisuus-luentosarjan ohjelmasta on tulossa lähiaikoina.

Luennot ovat kaikille avoimia.

Tervetuloa!

*************************************

Lectures on Intersubjectivity

The Centre of Excellence in Intersubjectivity in Interaction is presenting a lecture series on intersubjectivity, with guest lecturers from different fields of science.

First lecture will be given by Erkki Kilpinen (Professor of Sociology, University of Helsinki) on

Date and time: Friday, Feb. 8th, at 12-14
Place: Fabianinkatu 24, seminar room 135.

The lectures are open for everyone interested.

More information about the program to be announced.

Welcome!