Flamma

Symposiumi: Humanistit ilman rajoja

kuvituskuva22.–23.11.2012
Symposiumi: Humanistit ilman rajoja

Tieteidenvälisiä näkökulmia rauhan kieleen: käsitteitä, modaliteetteja ja metaforia

Miten humanististen alojen tutkijat näkevät rauhan kielen? Rauhan käsitteenä, modaliteetteina ja metaforina? Minkälaisia tieteidenvälisiä tarkastelutapoja voimme luoda, minkälaisia rajoja ylittää ja minkälaisia siltoja rakentaa? Miten vaalimme ihmisen hyvää ja humanismia? Miten puhumme ja kirjoitamme rauhasta tieteenaloillamme niin, että samalla edistämme rauhaa?

Aika: 22.–23.11.2012

Paikka: Ulkoasiainministeriö, Merikasarmi, Laivastokatu 22, 00160 Helsinki, sisäänkäynti A1, Martti Ahtisaaren aukio, Ritarikatusali

Ohjelma »»

Symposiumiin ilmoittautumiset viim. ma 19.11.2012 sähköpostitse: pirjo.kukkonen(a)helsinki.fi.

Symposiumi on järjestetty yhteistyössä Ulkoasiainministeriön kanssa, ja se on saanut tukea humanistiselta tiedekunnalta Tulevaisuusrahasto-varoista, jotka on suunnattu humanististen alojen tutkijoiden yhteistyön edistämiseen Helsingin yliopistossa.

Lisätietoa:
Pirjo Kukkonen
Professor i svensk översättning, docent i nordiska språk
Helsingfors universitet
Nordica/Finska, finskugriska och nordiska institutionen
Svensk översättning
PL 24 (Unioninkatu 40)