Flamma

Suomen kieli ja kulttuuri

27.11.2014
Gradupalkintotilaisuus 27.11. klo 15-17

Suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos palkitsee lukuvuonna 2013-2014 valmistuneet parhaat kieli- ja kirjallisuusaineiden pro gradu -työt. Tänä vuonna palkinnon saavat Pauli Tapio (kotimainen kirjallisuus) ja Gaidig Dubois (Suomen kieli ja kulttuuri). Pauli Tapio on kirjoittanut gradunsa aiheesta "'Hyppien, tanssien kuljen etc' - Runomitat P. Mustapään runokokoelmassa Jäähyväiset Arkadialle". Gaidig Dubois'n gradun otsikko on "'Luulin itseäni onnelliseksi': Mentaalimuutosmuotin rakenne ja käyttö".

Tilaisuudessa palkintojen saajat esittelevät pro gradu -töitään ja oppiainevastaavat alan tuoreinta tutkimusta. Puheenvuorojen jälkeen on tarjoilua ja aikaa vapaalle seurustelulle. Tervetuloa juhlimaan ansiokkaita graduja ja kuuntelemaan ajantasaista tietoa laitoksen tutkimuksesta!

Aika: 27.11. klo 15-17.
Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 3.