Flamma

Suomen kieli

Suomen kieli ja kulttuuri

Keksi nimi laitoksen blogille

Haemme laitoksen uudelle blogille vetävää nimeä, joka parhaassa tapauksessa toimisi kolmella kielellä (FI, SVE, EN) ja kuvastaisi kaikkia laitoksen oppiaineita ja elämää laitoksella.

Laitoksen tulevassa blogissa päästään tutustumaan laitoksemme opiskelijoihin ja henkilökuntaan ja kurkistamaan alojemme ajankohtaiseen tutkimukseen. Kuten laitoksemmekin, blogimme on rennosti kolmikielinen, joten blogi-päivityksiä tehdään niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Blogin kirjoittajina toimivat laitoksen tutkijat, opiskelijat ja henkilökunta.

Nimikilpailu on käynnissä 23.3.2015 saakka. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan neljä kahden leffalipun pakettia. Sekä blogi että sen nimi julkaistaan maaliskuun lopussa!

Kerro nimiehdotuksesi blogille täällä.

Jos haluat osallistua blogin kirjoittamiseen, jakaa kuvan tai on aihe, josta haluaisit lukea blogissa, ota yhteyttä viestintävastaavaamme.