Flamma

Suomen kieli ja kulttuuri

11.4.2014
Vierailuluento
Professori Jan Anward (Linköpingin yliopisto): "Burning common ground: on iconoclastic interaction"

Intersubjektiivisuus vuorovaikutuksessa -huippuyksikkö jatkaa kevään 2014 aikana Helsinki Lectures on Intersubjectivity -luentosarjaa, jossa eri tieteenalojen tutkijat käsittelevät intersubjektiivisuutta omista näkökulmistaan. Luennot ovat avoimia kaikille.

Professori Jan Anward (Linköpingin yliopisto) luennoi aiheesta "Burning common ground: on iconoclastic interaction"
perjantaina 11.4.2014 klo 12-14
Helsingin yliopiston päärakennuksessa (Fabianinkatu 33), sali 3 (2.krs)

Jan Anward on kielen ja kulttuurin professori. Hän on tutkinut kieltä muun muassa kieliopin ja puhutun kielen näkökulmista. Hän on tutkinut myös afasian ja dementian vaikutusta keskusteluun.

Luentosarja jatkuu seuraavasti:

Perjantaina 9.5.14, klo 12-14: Ann Weatherall (Victoria University of Wellington)
'I understand your concern about that': Self avowals to an other's mind

Lisätietoja:

Tervetuloa!