Flamma

Finska språket

Finska språket och kulturen

6.11.2014
Suomen kielen ja kulttuurin alumnitilaisuus Kaisa-talossa

Päivämäärä: 6.11.2014
Aika: 17.30–19.45
Paikka: Kaisa-talo (Helsingin yliopiston pääkirjasto), Fabianinkatu 30, huone 7062 (7. krs)

Ohjelmassa on leppoisaa yhdessäoloa ja seurustelua, mutta myös pari esitystä. Kaisa-talon puheenvuoron lisäksi paikalle tulevat mm. Petra Revická ja Fabrizio Scarpati, jotka kertovat nykyisestä työstään ja siitä, miten he ovat voineet käyttää Suomen kielen ja kulttuurin -opintojaan hyödyksi urallaan.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa, kahvia ja teetä ja illan päätteeksi kuohuviiniä.

Ilmoittaudu pian, sillä mukaan mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään lokakuun loppuun mennessä. Ilmoittautumislomake on osoitteessa:

Lomakkeessa on myös pieni kysely niille, jotka ovat opiskelleet Suomen kieltä ja kulttuuria Helsingin yliopistossa. Kyselyyn vastaavat siis alumnit, entiset opiskelijat. Toivottavasti mahdollisimman monella entisellä opiskelijalla on aikaa vastata.

Lisätietoa: skk-info(a)helsinki.fi