PRESS

Julkaisujen ja artikkelien käyttöoikeudet

Tekstien tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet ovat kirjoittajilla. Voit lainata otteita teksteistä normaalin lainauskäytännön mukaisesti mainitsemalla kirjoittajan ja lähteen. Uudelleenjulkaisusta on sovittava erikseen tekijän kanssa.

Sivuston valokuvien käyttöoikeudet ovat Museoviraston kuva-arkistolla, Kansallisarkistolla, Helsingin kaupunginmuseon kuva-arkistolla, Työväen Arkistolla ja Naisasialiitto Unioni ry:n valokuva-arkistolla. Et voi kopioida, julkaista tai käyttää mitään sivustolla olevia valokuvia ilman käyttöoikeuksien hankkimista edellämainituista arkistoista.

Yksittäisen kuvan käyttöoikeudet omistava arkisto on mainittu kuvatekstin yhteydessä. Kuvatekstitettyjä kuvia löytyy Julkaisut-linkin artikkeleista.

Verkkosivuston ja Naisten täydet poliittiset oikeudet 100 vuotta -juhlavuoden tunnusta voit tiedustella osoitteesta logo@aanioikeus.fi

Verkkosivuston markkinointiin tarkoitettuja ilmaispostikortteja voit tiedustella osoitteesta info@aanioikeus.fi

Kuva postikorteista
 

Yhteistyökumppanit

STM Tane Kristiina-instituutti Minna-portaali Tilastokeskus Eduskunta 100 vuotta Nytkis Kuntaliitto Naisunioni Naisjarjestot Opetushallitus Allianssi Valtikka.fi Tasa-arvo.fi Virtual Finland