Verkosto: 
  Muuta: 

  Unkariin liittyvää tieteellistä tutkimusta 

  Seuraavaan listaan on koottu Unkaria koskevaa tieteellistä tutkimusta, joka on lähinnä suomalaisten yliopistojen, tutkimuskeskuksien tai tieteellisten seurojen julkaisemaa. Tiedot on kerätty Helsingin yliopiston kirjaston Fennica-tietokannasta ja Satakunnan maakuntakirjaston Unkari-kokoelmasta. Suomalaisissa yliopistoissa tehdyt Unkari-aiheiset opinnäytteet ja väitöskirjat on koottu Lindasta, Fennicasta ja korkeakoulujen kortistoista.Folia Hungarica ja Hungarologische Beiträge julkaisusarjat esitellään erikseen sisällysluetteloiden kera. 

  Teokset on ryhmitelty väljien otsikoiden alle julkaisemisvuoden mukaisessa järjestyksessä. 
  Ensimmäisen kirjanimike-listan takana on sama lista laajemmin viitetiedoin. Sinne pääset klikkaamalla otsikkoa. Sijaintikirjastotiedot ovat Linda-tietokannasta. Tämän sivun alaosassa on tietoa kirjastoista ja lista Linda -kirjastotunnuksista. Jos luokittelu julkaisuvuoden mukaan tuntuu hankalalta,  kommentteja asiasta voi lähettää Johanna Mäkelälle. 

  Kattavampi Unkarin tietokirjallisuuslista löytyy Unkari 1100 -sivujen tietokirjallisuus-kokoelmasta , jossa teokset on järjestetty tieteenaloittain UDK- luokitukseen tekijän nimen mukaan.