Ruralian uutiset

ruralia-instituutti@helsinki.fi

miniseminaari19052017

Miniseminaari: Mitä kuuluu Kanadaan? Sosiologian professori Murray Knuttila

PE 19.05.2017, klo 9.00-12.00 Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, kokoushuone Stadi
(Frami C, Kampusranta 9, Seinäjoki, 2. krs)

Ruralia-instituutin Ruralia Visiting Scholars -miniseminaarin pääpuhujana on sosiologian professori Murray Knuttila Brock Universitystä Kanadasta. Knuttila on pitkän tutkimusuransa aikana keskittynyt mm. sukupuolten tasa-arvoon liittyviin kysymyksiin sekä maaseutuyhteisöissä että liike-elämässä. Eteläpohjalaisista juuristaan ylpeä Knuttila on myös aloittamassa Suomen ja läntisen Kanadan maaseutuun kohdistuvaa tutkimushanketta.

Tilaisuudessa tutkimuksiaan esittelevät myös useat Ruralia-instituutin Aika, alueet ja kulttuuri-tutkimusryhmän tutkijat. Puheenvuoroja tullaan kuulemaan ainakin pohjalaisesta kotiseudusta, kotiseutututkimuksen menetelmistä sekä ruotsalaisten suomalaisia koskevista stereotypioista.

TERVETULOA!

On Friday 19 May 2017 at 9.00-12.00 it is possible to hear and meet Ruralia Visiting Scholar Murray Knuttila, Brock University, Canada. Knuttila will tell us about his research projects in the field of gender and rural studies. He will also introduce us a new comparative study focusing on western Canada and South Ostrobothnia. The Researchers of the Ruralia Institute will also give their presentations concerning Home research, the Ostrobothnian way of life and Swedish national stereotypes on Finns.

Place: Ruralia Institute, Frami building C, 2nd floor, Meeting room Stadi.

WELCOME!

16.5.2017