Promootio on ohi – kiitos kaikille!

Filosofisen tiedekunnan 94. juhlallinen maisteri- ja tohtoripromootio järjestettiin 24.–26.5.2007. Promootiotoimikunta kiittää lämpimästi kaikkia promootioon osallistuneita sekä sen järjestelyissä auttaneita ja tukeneita!

Promootiokanslia on vuoden 2007 lopussa suljettu kokonaan. Promootiotoimikunnan kuitenkin tavoittaa edelleen sähköpostitse pienellä viiveellä osoitteesta fil-promootio (at) helsinki.fi.

Kaikille promootioon läsnä- tai poissaolevana osallistuneille on toimitettu promootiodiplomi ja matrikkeli joko promootiotapahtumien yhteydessä (läsnäolevat) tai postitse (poissaolevat). Jos ette jostain syystä ole niitä saanut, ilmoitattehan asiasta osoitteeseen
fil-promootio (at) helsinki.fi, niin lähetämme ne teille. Matrikkelista toimitetaan vielä myös korjattu arkistokappale sekä promootion juhlakirjan mukana jaettava Oikaisuja-lisälehti. Jos siis löydätte omista matrikkelitiedoistanne korjattavaa (promootion jälkeen muuttuneita tietoja ei korjata), ilmoitattehan asiasta ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen.

Promootiomuistoja on ennen pitkää mahdollista verestää monella tapaa. Promootion juhlakirja, johon kootaan kuvia, tunnelmia ja puheita promootion varrelta, julkaistaan julkaistaan alkusyksystä 2008. Samassa yhteydessä ilmestyvät myös DVD:t, joilta löytyy promootioakti kokonaisuudessaan ja osia tanssiaisista sekä runsaasti valokuvia kaikista promootiotapahtumista. Jos haluatte lähettää omia tai ystävienne promootiossa ottamia kuvia juhlakirjan toimituksessa hyödynnettäviksi, onnistuu se julkaisemalla kuvat verkossa ja lähettämällä linkki ko. sivulle osoitteeseen fil-promootio (at) helsinki.fi. Muistotuotteiden ilmestymisestä tiedotetaan vielä tarkemmin kevään aikana näillä sivuilla sekä kaikille promovendeille henkilökohtaisesti.

Filosofisen tiedekunnan seuraava promootio järjestetään keväällä 2010. Promootiotoimikunta kutsutaan koolle lukuvuoden 2008–2009 aikana.

Ajankohtaista