Yhteystiedot

Politiikan ja talouden tutkimuksen laitos
PL 54, 00014 Helsingin yliopisto
Käyntiosoite: Unioninkatu 37

Näin löydät meidät

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@helsinki.fi

Puh. 0294-1911 (vaihde)

Laitoksen puhelinluettelo

Oppiaineiden omat sivut

Verkostot

Alma-intranet

Flamma

Tervetuloa politiikan ja talouden tutkimuksen laitokselle!

Politiikan ja talouden tutkimuksen laitos on monitieteinen yksikkö, joka koostuu taloustieteen, kehitysmaatutkimuksen, käytännöllisen filosofian, yhteiskuntahistorian (poliittinen historia ja talous- ja sosiaalihistoria) sekä yleisen valtio-opin oppialoista. Laitokseen kuuluu myös Eurooppa-tutkimuksen verkosto.

Uutinen

Laura Ekholmin väitös ehdolla Euroopan parhaaksi

VTT Laura Ekholmin väitöstyö "Boundaries of an Urban Minority: The Helsinki Jewish Community from the End of Imperial Russia until the 1970s" on valittu Euroopan kolmen parhaan väitöskirjan joukkoon liiketoimintahistorian alalla.

Lue lisää »»

Uutinen

Professori Seppo Hentilän jäähyväisluento: Miten eilisestä saisi paremman?

Tervetuloa kuulemaan poliittisen historian professori Seppo Hentilän jäähyväisluentoa "Miten eilisestä saisi paremman?" perjantaina 29.8. klo 11.00.
Tapahtumaan on ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi

Lue lisää »»

Kuvituskuva

Uutinen

Tiedekunnan kesän aukioloajat 2014

Valtiotieteellisen tiedekunnan kanslia on suljettu heinäkuussa lukuun ottamatta valintatoimistoa, joka palvelee läpi kesän. Tiedekunnan laitosten toimistot ovat kesälomalla juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka.

Lue lisää »»

Kuvituskuva

Uutinen

Anteeksi ja kiitos

Tiedekunta pyytää kaikilta maailmanpolitiikan hakijoilta anteeksi valintakokeen keskeytyksen aiheuttamaa vaivaa ja huolta. Uusien pääsykokeiden järjestäminen ei olisi onnistunut ilman hakijoiden ja heidän tukijoukkojensa ymmärtäväisyyttä ja joustavuutta.

Lue lisää »»

Kuvituskuva

Uutinen

Tulevat työtoverit tutustuivat toisiinsa

Kuluttajatutkimuskeskuksen ja Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen henkilökuntaa vieraili perjantaina yliopistossa. Superpäivään mahtui monenlaista hauskaa ohjelmaa.

Lue lisää »»

Kuvituskuva