Pinkan esittely Pinkan käyttö

pinkka-info(at)helsinki.fi

Osallistu Pinkkakilpailuun

Pinkkakilpailu 2009

Vuoden 2009 pinkkakilpailu on julistettu alkaneeksi ja kilpailuohjeet julkistettu. Kilpailuaika on tänä vuonna aiempaa pitempi: suunnitteluryhmälle osoitetut kilpailutyöt pitää jättää heinäkuun loppuun mennessä.

Tämänvuotinen kilpailu kohdennetaan Viikin kampuksen lähiluonnon ja/tai Helsingin yliopiston tutkimusasemien opetus- ja tutkimuskäyttöä tukevien sisältökokonaisuuksien suunnitte-luun ja toteutukseen. Suunnitteluryhmä on erityisen kiinnostunut töistä, jotka palvelevat myös vieraskielisen opetuksen tarpeita.

Pinkkakilpailun tavoitteena on innostaa Helsingin yliopiston opiskelijoita suunnittelemaan ja rakentamaan uusia sisältökokonaisuuksia Pinkan oppimisympäristöön. Parhaat suunnitelmat palkitaan ja pyritään toteuttamaan seuraavan talven kuluessa.

Vuoden 2008 pinkkakilpailun voitti Simo Miettisen suunnittelema ja toteuttama Aspergilus-sienet.

Kilpailuohjeet:

Kilpailu on avoin Helsingin yliopiston opiskelijoille.

Lähetä oma suunnitelmasi 31.7.2009 mennessä Pinkan tomitukseen osoitteella pinkka-info(at)helsinki.fi tai
Pinkka, PL 65, 00014 Helsingin yliopisto.

Kilpailun finalistit valitsee arvovaltainen raati.

Toteutuksesta sovitaan kilpailun voittajan kanssa. Kokonaisuus pyritään liittämään osaksi Pinkkaa.

>> Uutisarkisto