Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia


Täydennyskoulutusta ja kehittämishankkeita

Palmenia tarjoaa täydennyskoulutusta sekä muita koulutus- ja kehittämispalveluita Helsingin yliopiston tieteenaloilta. Palmenia palvelee erityisesti akateemisia aikuisopiskelijoita sekä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän organisaatioita. Ihmiset, organisaatiot ja koko yhteiskunta uudistuvat oppimisen kautta. Palmenia rakentaa maailmaa, jossa oppiminen on arvossaan.

Ajankohtaista


Marjaana Suutarinen

Marjaana Suutarinen on Palmenian uusi johtaja

TkT Marjaana Suutarinen on nimitetty Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian johtajaksi. Suutarisen tavoitteena on viedä yliopiston uusin tieto kaikkien akateemisesti koulutettujen saataville.
Lue lisää »

The place that stops a bicycle

Suomeen halutaan ensimmäiset pätevät kiinan ja japanin opettajat

Suomessa pätevöityä kiinan tai japanin aineenopettajaksi. Asia on iso jo lukuina, sillä kiinaa puhuu äidinkielenään 1,2 miljardia ja japania yli 125 miljoonaa ihmistä. Maailman puhutuimpien kielten listalta kielet löytyvät sijoilta yksi ja yhdeksän.
Lue lisää »

 

Alumnipäivä

Palmenia näkyy ja kuuluu Alumnipäivässä

Puhalla ajatteluusi uutta paloa tieteen huippujen avulla Alumnipäivässä torstaina 29.1. Palmenia kertoo täydennyskoulutuksesta kaikilla kampuksilla. Tutustu tiedekuntien ohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan.
Lue lisää »