Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia


Täydennyskoulutusta ja kehittämishankkeita

Palmenia tarjoaa täydennyskoulutusta sekä muita koulutus- ja kehittämispalveluita Helsingin yliopiston tieteenaloilta. Palmenia palvelee erityisesti akateemisia aikuisopiskelijoita sekä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän organisaatioita. Ihmiset, organisaatiot ja koko yhteiskunta uudistuvat oppimisen kautta. Palmenia rakentaa maailmaa, jossa oppiminen on arvossaan.

Ajankohtaista


Toimiiko yrityksesi Kiinan markkinoilla?

Thinkfest juhlii kolmena päivänä

Palmenia on vahvasti mukana Thinkfest - ajattelun ja tieteen kaupunkifestivaaleilla. Torstaina Porthanian pihalla puhaltavat opetuksen uudet tuulet ja perjantaina voit harjoitella muistisairaan ihmisen kohtaamista. Töissä.fi kerää valmistuneiden tarinoita työstä kaikkina kolmena päivänä.
Lue lisää »

Opettajasta rehtoriksi

Opettajasta rehtoriksi reilussa vuodessa

Koulutuksen lähijaksot opiskellaan työajan ulkopuolella perjantaina ja lauantaina. Opinnot keskittyvät oppilaitoksen johtamiseen mm. henkilöstön, hallinnon, talouden ja pedagogisen johtamisen näkökulmasta. Kouluttajina tutkijat, rehtorit ja professorit opetusalan huipulta. Lue lisää ja ilmoittaudu »

Koululaiset Kuva: Paula Sundell

Nordiskt samarbete angående pedagogik ger mervÄrde

Inom universitetet har det redan länge talats om mervärdet med nordiskt samarbete, både gällande forskning och undervisning, men även beträffande fortbildning.
Läs mera »

Yhteystiedot