Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia


Täydennyskoulutusta ja kehittämishankkeita

Palmenia tarjoaa täydennyskoulutusta sekä muita koulutus- ja kehittämispalveluita Helsingin yliopiston tieteenaloilta. Palmenia palvelee erityisesti akateemisia aikuisopiskelijoita sekä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän organisaatioita. Ihmiset, organisaatiot ja koko yhteiskunta uudistuvat oppimisen kautta. Palmenia rakentaa maailmaa, jossa oppiminen on arvossaan.

Ajankohtaista


Marjaana Suutarinen

Marjaana Suutarinen on Palmenian uusi johtaja

TkT Marjaana Suutarinen on nimitetty Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian johtajaksi. Suutarisen tavoitteena on viedä yliopiston uusin tieto kaikkien akateemisesti koulutettujen saataville.
Lue lisää »

The place that stops a bicycle

Suomeen halutaan ensimmäiset pätevät kiinan ja japanin opettajat

Suomessa pätevöityä kiinan tai japanin aineenopettajaksi. Asia on iso jo lukuina, sillä kiinaa puhuu äidinkielenään 1,2 miljardia ja japania yli 125 miljoonaa ihmistä. Maailman puhutuimpien kielten listalta kielet löytyvät sijoilta yksi ja yhdeksän.
Lue lisää »

 

Educa 2015

Educa-mässan – Inte bara godis och broschyrer

Ett nytt år är alltid en ny chans sägs det. Detta år tog Palmenia svenska chans på att medverka på Educa-mässan. Redan i tidigt skede ifjol bokades ett utrymme från Svenska hörnan där Helsingfors universitet skulle presentera sin verksamhet.
Läs mera »