Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia


Täydennyskoulutusta ja kehittämishankkeita

Palmenia tarjoaa täydennyskoulutusta sekä muita koulutus- ja kehittämispalveluita Helsingin yliopiston tieteenaloilta. Palmenia palvelee erityisesti akateemisia aikuisopiskelijoita sekä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän organisaatioita. Ihmiset, organisaatiot ja koko yhteiskunta uudistuvat oppimisen kautta. Palmenia rakentaa maailmaa, jossa oppiminen on arvossaan.

Ajankohtaista


Tuula Vehmas

Hyviä työntekijöitä myös pienille yrityksille

Onko pienyrittäjän oikeasti vaikea löytää hyvää työntekijää? Millaisia ovat pk-yritysten kokemukset sopivan työvoiman rekrytoinnista?  Se selviää Pk-yritykset ja työvoiman kohtaanto -tutkimushankkeen loppuraportista.
Lue lisää »

Maapallo Kuva: Veikko Somerpuro

Opettajasta rehtoriksi reilussa vuodessa

Koulutuksen lähijaksot opiskellaan työajan ulkopuolella perjantaina ja lauantaina. Opinnot keskittyvät oppilaitoksen johtamiseen mm. henkilöstön, hallinnon, talouden ja pedagogisen johtamisen näkökulmasta. Kouluttajina tutkijat, rehtorit ja professorit opetusalan huipulta.
Lue lisää ja ilmoittaudu »

 

Utbildning

Var hittar vi motivation till skolutveckling?

Skolnätsutredningar, skolindragningar och ett allmänt försämrat ekonomiskt läge präglar många kommuners utbildningsdiskussioner idag. Samtidigt ska utvecklingsprojekt genomföras, av vilka den nya läroplanen är ett av de mest aktuella.
Läs mera »