Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto XXX tiedekunta
 

Oikeus muuttuvassa maailmassa -tohtoriohjelma

Tietoa tohtoriohjelmasta:

Yhteystiedot:

Johtaja
Prof. Kimmo Nuotio

puh. (09) 191 22013
gsm 050 4156569

Koordinaattori
OTT Ida Koivisto

ida.koivisto(at)helsinki.fi
puh. (09) 191 23538Yliopistonkatu 3 (PL 4)
00014 Helsingin yliopisto
fax (09) 191 23090
etunimi.sukunimi@helsinki.fi

Oikeus muuttuvassa maailmassa -tohtoriohjelma

Kuva

Oikeus muuttuvassa maailmassa (OMM) on kansainvälistymistä painottava valtakunnallinen oikeustieteen tohtoriojelma. Tohtoriohjelma kattaa kaikki oikeustieteen alat, yhtä hyvin aineellisen oikeuden kuin ns. oikeuden yleistieteet. Jokainen tohtorikoulutettava perehtyy oikeuden eurooppalaistumisen ja kansainvälistymisen kysymyksiin, mutta tutkimusaiheen tai lähestymistavan ei kuitenkaan edellytetä kytkeytyvän nimenomaisesti näihin aihepiireihin.

OMM tarjoaa tohtoriopiskelijoille systemaattisen, etenevän koulutusohjelman. OMM kiinnittää erityistä huomiota koulutuksen ja työnohjauksen laatuun. OMM on jatkoa vuosina 1999–2006 toimineelle Oikeus muuttuvassa yhteiskunnassa -tutkijakoululle ja huolehtii erityistoimin keskeneräisten töiden loppuunsaattamisesta.

OMM-tohtoriohjelmaan kuuluvat kaikki Suomen oikeustieteelliset tiedekunnat ja muut oikeustieteellistä koulutusta antavat laitokset ja yksiköt. OMM:llä on tiiviit yhteydet elinkeinoelämään, ulkomaisiin yliopistoihin, tutkimuslaitoksiin ja tutkijankoulutusverkostoihin. OMM toimii kiintessä yhteistyössä paitsi tiedekuntien ja tutkimuslaitosten myös tutkimuksen huippuyksikön kanssa. Tohtoriohjelman toimintaa hallinnoi Helsingin yliopisto.

OMM-tohtoriohjelman johtoryhmä on kokouksessaan 25.4.2012 valinnut 1.9.2012 alkavaan tohtoriohjelmaan seuraavat hakijat (pdf).

Tilastotietoa vuoden 2012 hausta