Opiskelu tiedekunnassa

 

Tiedekunnassa suoritettavia perustutkintoja ovat oikeusnotaarin
tutkinto, oikeustieteen maisterin tutkinto sekä kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinto. Tiedekunnan jatkotutkintoja ovat oikeustieteen lisensiaatin tutkinto ja oikeustieteen tohtorin tutkinto. Lue lisää »

Oikeustieteellisessä tiedekunnassa on myös mahdollista suorittaa kaksikielinen oikeusnotaarin tutkinto. Kaksikielistä oikeusnotaarin tutkintoa opiskeleva suorittaa vähintään yhden kolmasosan opinnoistaan toisella kotimaisella kielellä ja saa todistukseensa maininnan tutkinnon suorittamisesta kaksikielisenä. Kaksikielinen oikeusnotaarin tutkinto voidaan suorittaa Helsingissä ja Vaasassa. Kaksikielinen oikeusnotaarin tutkintokoulutus on osa Helsingin yliopistossa syksyllä 2013 alkanutta kaksikieliseen tutkintoon tähtäävää koulutusohjelmaa. Lue lisää »

Suurin osa tarkemmista opiskelua koskevista tiedoista on siirretty tiedekunnan Flamma-intranetin sivuille Opiskelijalle-osioon. Sivuja pääsevät lukemaan kaikki tutkinnonsuoritusoikeuden tai opinto-oikeuden saaneet kirjautumalla sisään Flammaan yliopiston käyttäjätunnuksellaan.