Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto XXX tiedekunta
 

Oikeustieteellinen tiedekunta

Tietoa tiedekunnasta:

Yhteystiedot:

Kanslia:
Porthania 3. krs
Yliopistonkatu 3 (PL 4)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO
puh. (09) 191 22477

Tervetuloa oikeustieteelliseen tiedekuntaan!

Kuva

Helsingin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on osana monialaista eurooppalaista huippuyliopistoa maan johtava oikeustieteellinen koulutusyksikkö.

Tiedekunnan toiminnassa korostuu laadukkaaseen ajankohtaiseen tutkimustietoon perustuva opetus. Tiedekunnan tavoitteena on kouluttaa opiskelijoitaan vaativiin kansallisiin ja kansainvälisiin oikeudellista asiantuntemusta edellyttäviin tehtäviin. Opetuksessa korostuvat oikeudellisten ongelmien hahmottamiseen ja ratkaisemiseen liittyvien valmiuksien kehittäminen, monipuolinen argumentaatio ja vuorovaikutustaidot.

Tiedekunta toimii myös tiiviissä vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa tuottaen monipuolisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja.

Tiedekunnasta valmistuvat juristit sijoittuvat työelämässä laajalle kentälle niin yksityisen elinkeinoelämän, julkisen hallinnon, tuomioistuinlaitoksen, järjestöjen  kuin asianajotoiminnankin piiriin - unohtamatta tutkijoita ja sitä osaa juristeista, jotka sijoittuvat muihin kuin perinteisiin juridisiin ammatteihin.

Tiedekunnassa ollaan varmoja siitä, että tarjoamamme koulutuksen vetovoima säilyy jatkossakin suurena.

Strategiat

Ajankohtaista

Uutisia