Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Instagram University of Helsinki

Uusinta uutta verkko-opetuksessa ICA-Edu kollokvio kesäkuussa Helsingissä

ICA-edu

Millaista on uusin huippuverkko-opetus teknologisesti ja pedagogisesti? Mitä se merkitsee opiskelijalle, entä opettajalle? Millä toimintamallilla se voidaan tehdä ja mitä yliopistot siitä hyötyvät? Näihin kysymyksiin haetaan vastausta kansainvälisessä kollokviossa 16–17 kesäkuuta Helsingissä.

Puhujina ovat Ulrike Wild, Wageningen UR; Päivi Tynjälä, Jyväskylän yliopisto ja Petri Parvinen, Helsingin yliopisto.

Osallistujat voivat työpajassa keskustella kokemuksistaan oppimisesta, opettamisesta ja verkko-opetuksen teknologiasta. Osallistujat voivat myös kirjoittaa kollokviossa yhteistä raporttia alan parhaista käytännöistä.

Lisätietoja "e-learning in the life sciences: exploiting open source materials in the curriculum" kollokviumista ja ilmoittautuminen http://www.ica-ls.com/ tai Mika Rekola, mika.rekola (at) helsinki.fi, 040 5633509

Ilmoittautumisen DL: 30.4. 2016. (Muista osallistumismaksussa: HY:n maat.-metsätieteellinen tiedekunta on ICA:n jäsen.)