Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Koko porukalla Päivään maalla

Perinteinen Päivä Maalla -tapahtuma Gardeniassa, Viikin opetus- ja tutkimustilalla sekä Viikin kirkolla taas sunnuntaina 14.9.2013 kello 10-15. Tervetuloa koko perheen voimin!

Päivässä maalla pääsee tervehtimään kotieläimiä ja katselemaan maatalouskoneita. Ohjelmaa on sekä lapsille että aikuisille.

Gardeniassa ja tilalla on lapsille tarjolla kasvomaalausta, lypsyrasti, hevoskärry- ja koiravaljakkoajelua ja poniratsastusta. Päiväkoti Sotkankodon pihalla lastenvaate- ja tarvikekirppis, tikkupullan paistoa, nikkarointipiste ja satuhetkiä kodassa.

Gardenian pihalla on suoramyyntitori, jossa on myynnissä syötävää, juotavaa ja käsitöitä. Vieraslaji-infopisteelllä voi tutustua lajeihin ja saada ohjeita tulokkaiden torjuntaan. Uutuutena Gardeniassa on aistipuutarhan sokko-opastus kello 13.

Maatalous- ja metsätieteellinen sekä eläinlääketieteellinen tiedekunta esittelevät toimintaansa opetus- ja tutkimustilan pihapiirissä. Alumneille tarjoamme kahvit!

Traktorikyytiin!

Viikin kirkossa on perhemessu klo 10, askartelua sekä Isoisän navetta -konsertti kello 15. Kirkon ja tilan väliä kulkee tuttuun tapaan sampsalaisten nonstop-traktorikuljetus.

Tapahtuman järjestävät Maatalousylioppilaiden yhdistys Sampsa ry, Gardenia-Helsinki ja Malmin seurakunta. Mukana tapahtumassa ovat myös maatalous- ja metsätieteellinen ja eläinlääketieteellinen tiedekunta, päiväkoti Sotkankoto ja SPR:n Pohjois-Helsingin osasto.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Poniratsastus, hevoskärry- ja koiravaljakkoajelut, kasvomaalaus, trooppisen puutarhan sisäänpääsy ja opastukset sekä tikkupullanpaisto ovat maksullisia.

Sampsalaiset pitävät kahviota ja makkaratelttaa Viikin tilan pihapiirissä. Gardeniasta saa lounasta.

Tapahtumapaikat ovat Koetilantie 1 ja 5 sekä Agronominkatu 5. Kätevimmin saavut paikalle julkisilla. Katso aikataulut reittioppaasta! Parkkipaikkoja kampusalueen puolella ja Viikinkaarella.

Lisää Päivästä maalla Gardenian verkkosivuilla > ajankohtaista

Kuva: Saara Pietilä