Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Uudet professorit pitävät juhlaluentonsa

Helsingin yliopiston uudet professorit esittäytyvät ja pitävät juhlaluentonsa yliopiston päärakennuksen (Aleksanterinkatu 5) eri saleissa 28.5. kello 14 alkaen.

Tervetuloa kuuntelemaan professorien juhlaluentoja, jotka tarjoavat maan parhaiden asiantuntijoiden ajankohtaisia näkemyksiä omien tieteenalojensa suurista haasteista ja polttavista ongelmista!

Itämerta ja ilmakehää

Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan professorit Jaana Bäck ja Kari Hyytiäinen pitävät juhlaluentonsa Runeberg-salissa (päärakennuksen uusi puoli, 2. krs) Ennen luentoa tiedekunnan dekaani Marketta Sipi esittelee professorit.

Aikataulu:

14.15 Itämeren suojelun ekonomian professori Kari Hyytiäinen: Talouden rooli Itämeren suojelussa

14.45 Metsien ja ilmakehän vuorovaikutusten professori Jaana Bäck: Fotosynteesistä pienhiukkasiin - metsät ja ilmastonmuutos

Kaikki juhlaluennot >>

Tutustu kaikkiin uusiin professoreihin >>