Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Opinnoissa menestyneitä palkittiin

Nordea Pankin Maataloussäätiö jakoi 28 stipendiä maa- ja metsätalouden sekä niihin läheisesti liittyvien alojen korkeakouluopiskelijoille.

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan taloustieteen laitoksen vuoden 2013 parhaan opinnäytetyön stipendillä palkittiin Ari Kuismin työstään Kertomisen arvoinen palvelu - kehysanalyyttinen tutkimus kuluttajien palvelukokemuksista.

Lisäksi säätiö palkitsi kuusi muuta taloustieteen laitoksen opinnäytetyötä, jotka olivat Tuomo Purolan Taudinkestävien ja tautialttiiden ohralajikkeiden taloudellinen vertailu, Eliisa Punttilan Kannattaako karppaus? Ruokavaliomuutosten ympäristö- ja terveystaloudellinen kustannushyötyanalyysi, Anna Kilpelän Elintarvikealan tulevaisuuden osaamistarpeet, Olli Saariston Vieraan pääoman hinta suomalaisilla maatiloilla, Marjukka Monton Valkuaiskasvien viljelyn ja ruokintakäytön taloudellisuus lihasikatilalla sekä Hanna Partion Lannoitteiden kansainvälinen kauppa ja tuontiin vaikuttavat tekijät.

Hyvän opintomenestyksen perusteella myönnettiin 21 stipendiä. Maatalous-metsätieteellisestä tiedekunnasta stipendin saivat Nina Andersson, Jarkko Kostiainen, Antton Launto, Riikka Mäkilä, Henna Vepsäläinen, Saara Sarajärvi, Jenni Peltonen, Satu Virtanen, Matti Ruuskanen, Heidi Hintikka, Kaisa Rissanen, Tony Kiuru, Harold Gordillo Ruesta, Eeva Mustalampi ja Saska Lohi.

Stipendien yhteisarvo on 14 500 euroa. Maataloussäätiö jakaa vuosittain stipendejä maa- ja metsätalouden korkeakouluopiskelijoille. Lisäksi saman verran stipendejä jaetaan kyseisten alojen ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Teksti: Nordean viestintä
Kuva: Veikko Somerpuro