Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Päivä maalla valtaa Viikin

Perinteinen Päivä Maalla -tapahtuma Gardeniassa, Viikin opetus- ja tutkimustilalla sekä Viikin kirkolla taas sunnuntaina 15.9.2013 kello 10-15. Tervetuloa koko perheen voimin!

Päivän aikana voi muun muassa tutustua kotieläimiin ja maatalouskoneisiin. Ohjelmassa on myös rukiinkylvönäytös kello 11 ja trooppisen puutarhan opastetut kierrokset klo 11 ja 12.

Lapsille on tarjolla ohjattua askartelua, lypsyrasti, hevoskärry- ja koiravaljakkoajelua ja poniratsastusta. Gardenian pihalla voi tutustua vieraslajeihin ja tehdä ostoksia suoramyyntitori, jossa on myynnissä syötävää, juotavaa ja käsitöitä. Ikebanatöitä on nähtävänä ulkopuutarhassa.

Päiväkoti Sotkankodon pihalla lastenvaatekirppis, tikkupullan paistoa, askartelua sekä satuhetki kello 10.30 alkaen puolen tunnin välein.

Sampsalaiset pitävät kahviota ja makkaratelttaa Viikin tilan pihapiirissä. Tänä vuonna makkarateltalla myynnissä myös tuoretta sokerimaissia, sampsalaisten kasvattamaa. Maatalous- ja metsätieteellinen sekä eläinlääketieteellinen tiedekunta esittelevät toimintaansa. Alumneille tarjoamme kahvit!

Viikin kirkossa on perhemessu klo 10, askartelua ja lastenlaulutapahtuma kello 13.

- Supersuosittu nonstop-traktorikyyti Gardeniasta kirkolle ja takaisin kello 11-15 välillä pelaa jälleen, sampsalaiset lupaavat.

Tapahtuman järjestävät Maatalousylioppilaiden yhdistys Sampsa ry, Gardenia-Helsinki ja Malmin seurakunta. Mukana tapahtumassa ovat myös maatalous- ja metsätieteellinen ja eläinlääketieteellinen tiedekunta, päiväkoti Sotkankoto ja SPR:n Pohjois-Helsingin osasto.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Poniratsastus, hevoskärry- ja koiravaljakkoajelut, trooppisen puutarhan sisäänpääsy ja opastukset sekä tikkupullanpaisto ovat maksullisia.

Kartta alueesta toimintapisteineen löytyy Päivä maalla –facebooktapahtumasta >>

Kätevimmin saavut paikalle julkisilla. Katso aikataulut reittioppaasta! Parkkipaikkoja kampusalueen puolella ja VIikinkaarella.

Kuva: Saara Pietilä