Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

mmtdk-opintoasiat(at)helsinki.fi

Flamma

Instagram University of Helsinki

Hakija, tervetuloa valintakokeeseen 29.5.!

<hakuopas>Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan valintakoe järjestetään keskiviikkona 29.5.2013 klo 9.00-13.00 Helsingin yliopiston keskustakampuksella ja Oulussa.

Valintakokeen salijako

Hakijat on jaettu saleihin ensisijaisen hakukohteen mukaan. Tarkista ensisijainen hakukohteesi ja koepaikkakuntasi ennen kokeeseen saapumistasi sähköisestä hakulomakkeestasi Yliopistohaku.fi -portaalista. Valitettavasti et voi enää muuttaa hakulomakkeella valitsemaasi koepaikkakuntaa.

Tutustu Helsingin yliopiston keskustakampuksella järjestettävien kokeiden salijakoon (kartta poistettu 25.6.).

Alla svenskspråkiga sökande gör urvalsprovet i föreläsningssalen 6 vid Unionsgatan 40.

Oulussa valintakoe järjestetään Oulun yliopiston Linnanmaan yliopistorakennuksessa salissa L4.

Salien ovet avataan klo 8.45, joten olethan hyvissä ajoin paikalla.

Mitä mukaan?

Valintakoetilaisuudessa sinulla on oltava mukana lyijykynä ja kumi sekä valokuvallinen henkilöllisyystodistus. Voit lisäksi ottaa paikallesi juomapullon ja vähäiset eväät. Muut tavarat (takki, laukku tms.) voit jättää salin reunalle tai takaseinustalle.

Huomioithan, että puhelimen täytyy olla suljettuna saliin mennessäsi. Laskimia ja matemaattisia taulukoita (esim. MAOL) ei saa ottaa koetilaisuuteen mukaan.

Hakijoille jaetaan koetilaisuudessa laskimet (Canon F-502G), niissä valintakokeissa, joissa sitä tarvitaan.

Koesalista sinulla on lupa poistua aikaisintaan 60 minuutin kuluttua kokeen alkamisesta. Poistuessasi koesalista et voi ottaa mukaan mitään kokeeseen liittyvää materiaalia.

Tulokset

A-osion monivalintakysymysten oikeat vastaukset julkaistaan tiedekunnan verkkosivuilla 30.5. klo 12 mennessä. Muiden tehtävien mallivastaukset julkaistaan valinnan tulosten julkistamispäivänä, eli viimeistään 16.7.2013.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä tiedekunnan opintoasiainpalveluista puhelimitse numeroista (09) 191 59772 tai (09) 191 58013 ja sähköpostilla mmtdk-opintoasiat(at)helsinki.fi.

Onnea kokeeseen!