Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Koko perheen Päivä maalla Viikissä

Sunnuntaina 18.9. klo 10-15 vietetään Viikissä perinteistä Päivä Maalla -tapahtumaa. Tervetuloa!

Päivä Maalla -tapahtumassa voi tutustua maatalouskoneisiin ja kotieläimiin. Pientä maksua vastaan pääsee hevoskärry- tai koiravaljakkoajelulle tai poniratsastukselle ja tutustumaan Gardenian trooppiseen puutarhaan. Perheen pienimmät voivat myös askarrella Gardeniassa ja Viikin kirkolla, jonne pääsee ilmaisella traktorikyydillä. Lisäksi esimerkiksi suoramyyntitori, käsitöitä, perennojen vaihtoa, lypsyrasti ja katumaalausta liiduilla. Kahviot ja maatalousmuseo ovat auki koko tapahtuman ajan.

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta esittäytyy yhdessä eläinlääketieteellisen tiedekunnan kanssa opetus- ja tutkimustilan pihapiirissä - tule tutustumaan opintoihin, tutkimukseen ja alumnitoimintaan!

Päivän järjestävät Maatalousylioppilaiden ainejärjestö Sampsa, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, eläinlääketieteellinen tiedekunta, Gardenia, Malmin seurakunta sekä päiväkoti Sotkankoto.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Katso tarkka ohjelma Gardenian verkkosivuilta!

Osoite: Koetilantie 1 ja 3 ja Agronominkatu 5, Viikki

Kuva: Sanna Schildt