Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Alumnit aktiivisina Porin Farmari-messuilla

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta kiinnosti jälleen yleisöä Farmari-messuilla, jossa tiedekunta oli tänä vuonna omalla osastolla.

Osastolla esillä ollut opiskelijoiden rakentama peltorobotti kiehtoi erityisesti pikkuväkeä. Vanhempia messuvieraita puolestaan kiinnostivat opiskelumahdollisuudet ja alumnitoiminta. Tiedekunta saikin rekrytoitua messujen aikana lähes 50 alumnia mukaan sähköiselle Alumnikampukselle, kun monet tulivat katsomaan, mitä entiselle opinahjolleen nykyään kuuluu. Osastolle löysi tiensä myös moni juuri tiedekunnasta opiskelupaikan saanut nuori.

Maataloustieteellinen tutkimus oli esillä messuilla, kun maataloustieteiden laitoksen yliopistonlehtori Mervi Seppänen sekä professorit Aila Vanhatalo ja Laura Alakukku pitivät kukin tietoiskun viikonlopun aikana. Heitä käytiin myös tapaamassa tiedekunnan osastolla. Messuosastolla oli paikalla myös opintoneuvoja, opiskelijoita sekä muuta tiedekunnan henkilökuntaa.

Farmari-messut houkuttelivat Kirjurinluodolle 70 000 kävijää kolmen päivän aikana ja näytteilleasettajia oli noin 500. Messujen teemana tänä vuonna oli Elämää ja kasvua maalla - vastuullista ja tehokasta tuotantoa, energiaa luonnosta ja maaseutua moneen makuun. Jatkossa Farmari-messut järjestetään joka toinen vuosi, seuraavaksi Seinäjoella.

Tiedekunta Farmari-messuilla
Farmari-messujen kotisivut