Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Vuosi 2010 yksissä kansissa

Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan vuosikertomus 2010 on ilmestynyt.

Vuonna 2010 maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa aloiteltiin elämää uusissa laitoksissa, vietettiin Hyytiälän tutkimusaseman satavuotisjuhlaa ja panostettiin yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen kehittämiseen ja alumnitoimintaan. Tutkimukselle määriteltiin neljä tiedekunnan laajuista painoalaa, joiden alle laitokset rakensivat omia painopistealojaan. Valmistumiskampanja graduklinikoineen vauhditti maistereiden loppukiriä kohti työelämää.

Laitosten kuulumiset on koottu omille sivuilleen. Lue, mitä tapahtui elintarvike- ja ympäristötieteissä, maataloustieteissä, metsätieteissä ja taloustieteessä vuonna 2010!

Mukana vuosikertomuksessa ovat tuttuun tapaan myös vuoden tohtorintutkinnot ja nimityksiä, eläkkeelle jäämisiä, palkintoja, tilastoja sekä ruotsinkielinen tiivistelmä. Englanninkielinen vuosikertomus ilmestyy myöhemmin lähiviikkoina.

Vuosikertomus on painettu ympäristöystävällisin menetelmin, mistä kertoo takakannen ympäristömerkki. Painettua vuosikertomusta voi tilata tiedekunnan tiedottajalta sähköpostitse osoitteella sanna.schildt (ät) helsinki.fi. Tutustu verkkoversioon tiedekunnan sivuilla!