Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

mmtdk-opintoasiat(at)helsinki.fi

Flamma

Instagram University of Helsinki

Uusi esite tiedekunnan englanninkielisistä maisteriohjelmista

Vastavalmistuneen piti MMM Sanna-Helena Rantala.Maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa on mahdollista opiskella seitsemässä eri englanninkielisessä maisteriohjelmassa. Ohjelmia esittelemään on nyt ilmestynyt uusi englanninkielinen, kätevän kokoinen esite. Esitteessä on myös tietoa opiskelusta Viikissä ja Helsingin yliopistossa sekä linkkejä hyödyllisille hakusivuille.

Tiedekunnan tarjonta kiinnostaa ulkomailla: Englanninkielisiin maisteriohjelmiin on runsaasti hakijoita.

- Maisteriohjelmien tutkinto-opiskelijoista suurin joukko on ollut kiinalaisia, mutta kaikkiaan opiskelijoita oli esimerkiksi vuonna 2009 20 maasta, tiedekunnan kansainvälisten asioiden suunnittelija Sari Mikkola kertoo.

Tutkinto- opiskelijoita on tiedekunnassa ollut ennenkin, mutta maisteriohjelmien myötä kansainvälisten opiskelijoiden opetus on ollut koordinoidumpaa ja houkuttelevampaa, kun koko tutkinto on mahdollista suorittaa englanniksi ilman erikoisjärjestelyjä.

Englanninkieliset maisteriohjelmat mahdollistavat ulkomaisten tutkinnonsuorittajien määrän lisäämisen ja tuovat vaihto-opiskelijoille entistä enemmän opintovaihtoehtoja tiedekunnassa.

- Lisäksi ne tarjoavat kotimaisille opiskelijoille nykyisillä kansainvälisillä työmarkkinoilla tarvittavaa tietotaitoa, Mikkola muistuttaa.

- Ulkomaiset opiskelijat ovat tiedekunnalle rikkaus: He mahdollistavat monikulttuurisen toimintaympäristön ja suomalaisten opiskelijoiden kansainvälistymisen myös kotikentällä.

Esitettä voi tilata sähköpostitse tiedekunnan tiedottaja Sanna Schildtiltä sanna.schildt (at) helsinki.fi

Tutustu tiedekunnan englanninkielisiin maisteriohjelmiin tiedekunnan verkkosivuilla.