Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

71 000 kävijää tutustui Farmari-messuihin

Vastavalmistuneen piti MMM Sanna-Helena Rantala.Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta ja eläinlääketieteellinen tiedekunta esittelivät opiskelumahdollisuuksiaan, tutkimustaan ja yliopiston alumnitoimintaa Farmari-messuilla Mikkelin raviradalla 29.7.-1.8.2010. Mukana messuständillä oli opintoneuvojia, opiskelijoita sekä maataloustieteiden laitoksen asiantuntijoita. .

Tapahtuma veti väkeä laajalta alueelta: Näyttelyvieraita raviradalla kävi neljän messupäivän aikana yhteensä 71 000 ja eri näytteilleasettajia oli noin 500. Messujen teemat olivat Maatilayrityksen hallittu kasvu, Mahdollisuuksien metsäluonto, Unelmat todeksi maaseudulla ja Suunmukkaista suomalaista.

Tiedekuntien messukilpailun voittajat arvottiin 5.8.2010. Pääpalkintona olleen yliopiston piknik-setin voitti Jaana Myllylä, Tavastkenkä.

Muut voittajat ovat:

Patakinnas ja pannunalunen:

Heli Kaliste, Ruutana

Arabian muki:

Virva Leväinen, Kolma; Saara Ryhänen, Mikkeli; Jaana Skonbäck, Timola; Juha Vähä-Vaje, Helsinki; Sonja Vuojolainen, Huhtilampi

Yliopiston anorakki:

Tiina Heikkinen, Seinäjoki; Janne Hyle, Helsinki; Emmi Liikanen, Mikkeli

Palkinnot lähetetään postitse. Onnittelut kaikille voittajille! Myös kaikki kiinnostuksensa opintoja tai alumnitoimintaa kohtaan ilmaisseet saavat lisätietoja postitse tai sähköpostitse.

Katso kuvia Farmari-messuilta Facebook-sivuiltamme

Lue lisää messuista messujärjestäjien omilta sivuilta.