Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

mmtdk-opintoasiat(at)helsinki.fi

Flamma

Instagram University of Helsinki

UniExpo jälleen 14.1.2010 - tervetuloa!

Pääkaupunkiseudun yliopistot esittelevät opiskelumahdollisuuksiaan Uniexpo-messuilla torstaina 14.1.2010 kello 9-16 Helsingin yliopiston päärakennuksessa (Fabianinkatu 33 ja Aleksanterinkatu 5). Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta esittäytyy yhdessä Helsingin yliopiston kanssa 2.kerroksessa. Messuille on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Messuilla on mahdollisuus saada tietoa opiskelupaikan hakemisesta, opiskelusta eri yliopistoissa ja opintojen sisällöistä.

Yliopistot esittelevät koulutustarjontaansa omilla osastoillaan. Lisäksi yliopiston saleissa on messuihin liittyvää ohjelmaa. Messuosastoilla on paikalla asiantuntijoita, opintoneuvojia ja opiskelijoita. Heille voi henkilökohtaisesti tehdä kysymyksiä mm. hakemisesta, opiskelusta ja työllistymisestä.

Juhlasalien ohjelmaa voi seurata messujen aikana suorana lähetyksenä osoitteessa http://www.helsinki.fi/videot.

Yliopisto-opintoja, kansainvälisyyttä ja kemian ihmeitä

Mukana Uniexpossa ovat Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto: Kauppakorkeakoulu, Teknillinen korkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu, Hanken - Svenska handelshögskolan, Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia, Teatterikorkeakoulu ja Maanpuolustuskorkeakoulu. Lisäksi tietoa saa avoimista yliopisto-opinnoista.

Opiskelusta ulkomailla kertovat Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskuksen CIMOn ja yhteistyökumppaneiden edustajat.

Messujen yhteydessä järjestetään myös Helsingin yliopiston infotilaisuus, joka on suunnattu opinto-ohjaajille. Opinto-ohjaajien infon jälkeen kaksi Helsingin yliopiston kaksi alumnia kertoo työurastaan kaikille avoimessa osuudessa.

Uutuutena messuilla on tänä vuonna Viikin kampuksen tiedepiste. Tule tutustumaan jännittäviin kemian ilmiöihin käytännössä!

Tutustu messujen ohjelmaan!