Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Valmistumisjuhla - Graduation party 3.4.2009

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta onnittelee kaikkia tiedekunnasta kesällä 2008 ja sen jälkeen valmistuneita ja toivottaa tervetulleeksi valmistumisjuhlaan perjantaina 3.4.2009 klo 14.15 - 16.00 Helsingin yliopiston juhlasaliin, Aleksanterinkatu 5.

Valmistumisjuhlan ohjelmassa on mm. dekaanin puhe ja onnittelukirjeiden jakaminen, musiikkia ja tarjoilua. Juhlaan ovat tervetulleita myös valmistuneen perheenjäsenet ja ystävät..

Valmistumisjuhla on luonteeltaan juhlava päivätilaisuus. Virallista pukukoodia juhlaan ei ole.

Ilmoittautuminen juhlaan on päättynyt. Seuraava valmistumisjuhla järjestetään syksyllä ja siitä ilmoitetaan tiedekunnasta valmistuneille todistuksen jaon yhteydessä sekä lähempänä ajankohtaa tiedekunnan verkkosivuilla.

Graduation party

Faculty of Agriculture and Forestry congratulates all new masters and bachelors, who have during the summer of 2008 or later, and welcomes you to a graduation party on Friday 3.4.2009 at 14.15 – 16.00 o’clock. The Graduation party will be held in the university’s Main hall (Main building Aleksanterinkatu 5).

All graduates will receive a congratulatory letter from the faculty. The programme consists of music, dealing out the letters, speeches and cocktails. Your family and friends are also welcome! There is no formal dress code.

The registration fot the party has ended. Newly graduated will be informed about the date of the next graduation party. There will also be information available on the faculty's web pages.

Welcome!

Kuva: Tiedekunnan viestintä