Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Löydä oma muutosvoimasi!

Oletko käytännönläheinen vaeltaja, ilmiöiden taustoista kiinnostunut promoottori vai kenties maan ihmeitä myllertävä myyrä?

Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan pääainetarjontaan ja laitoksiin voi nyt tutustua hauskasti leikkimielisellä Mikä muutosvoima olet? -testillä. Vastaamalla testin kysymyksiin saat vastaukseksi oman muutosvoimasi ja vinkkejä kiinnostavista opiskeluvaihtoehdoista tiedekunnassa.

Testiä voi käyttää osana tiedekunnan ja laitosten tietopakettia muun muassa koulujen oppilaanohjauksessa, uraneuvonnassa, opiskelijatapahtumissa ja abi-infoissa.

Lisätietoja Mikä muutosvoima olet? -testistä saa tarvittaessa suunnittelija Sirkku Laurilalta sirkku.laurila@helsinki.fi sekä tiedottaja Sanna Schildtiltä sanna.schildt@helsinki.fi.

Testaa, mikä muutosvoima olet!

Teksti: Sanna Schildt
Kuva: Nitro FX Oy