Tiedekunnan uutiset Yhteystiedot

Flamma

Instagram University of Helsinki

Tiedekunta mukana Uniexpossa!

Pääkaupunkiseudun yliopistot esittelevät opiskelumahdollisuuksiaan Uniexpo-messuilla torstaina 15.1.2009 kello 9-16 Helsingin yliopiston päärakennuksessa (Fabianinkatu 33 ja Aleksanterinkatu 5). Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta esittäytyy yhdessä Helsingin yliopiston kanssa 2.kerroksessa. Messuille on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Messuilla on mahdollisuus saada tietoa opiskelupaikan hakemisesta, opiskelusta eri yliopistoissa ja opintojen sisällöistä.

Yliopistot esittelevät koulutustarjontaansa omilla osastoillaan. Lisäksi yliopiston saleissa on messuihin liittyvää ohjelmaa. Messuosastoilla on paikalla asiantuntijoita, opintoneuvojia ja opiskelijoita. Heille voi henkilökohtaisesti tehdä kysymyksiä mm. hakemisesta, opiskelusta ja
työllistymisestä. Juhlasalien ohjelmaa voi messujen aikana seurata myös suorana lähetyksenä internetin kautta osoitteessa http://video.helsinki.fi.

Mukana Uniexpossa ovat Helsingin yliopisto, Hanken - Svenska handelshögskolan, Aalto yliopisto: Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu, Teknillinen korkeakoulu, Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia, Teatterikorkeakoulu ja Maanpuolustuskorkeakoulu.
Lisäksi tietoa saa myös avoimista yliopisto-opinnoista sekä kansainvälisistä opiskelumahdollisuuksista. Opiskelusta ulkomailla kertovat Kansainvälisen henkilövaihdon keskuksen CIMOn ja yhteistyökumppaneiden edustajat.

Teksti:Terttu Nurro, kuvat: Pipsa Salolammi ja Meri SIljama