Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta

Kuva: Veikko Somerpuro

Tiedepolku Kumpulassa

Käy Kumpulan tiedepolulle! Polkua kulkemalla sinä ja ryhmäsi näette ja koette Kumpulan tiedekampuksen kokonaisuutena. Innostu yliopiston ilmapiiristä, innostu luonnontieteistä!

Kumpulan tiedepolku on löytämisen riemua tuottava yhteistoiminnallinen tapa tutustua kampukseen. Polku kiertää alueen rakennukset kohteesta toiseen, ja samalla vierailija vastaa annettuihin kysymyksiin. Näin tutustutaan myös yliopiston historiaan ja nykyhetkeen. Itsenäisesti kuljettava tiedepolku on oiva tapa aktivoida vierailijoita. Se sopii etenkin koululaisille.

Ohjeistus

Jos haluat vierailusi tai luokkasi vierailun yhteyteen tiedepolun, niin ilmoita siitä vierailustasi vastaavalle laitoksen yhdyshenkilölle. Varaa polulle aikaa noin 45–60 minuuttia. Tulosta itsellesi ja ryhmällesi kysymykset alla olevista tiedostoista. Valitse joko peruskysymykset tai hieman haastavammat kysymykset. Tämän lisäksi tulosta haluamasi määrä reitin karttoja ja oikeita vastauksia (joko peruskysymysten vastaukset tai haastavien kysymysten vastaukset).

Tervetuloa Kumpulanmäelle!