Uutisia ja tiedotteita Yhteystiedot

Metsätieteiden laitos
PL 27 (Latokartanonkaari 7)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Opiskelijapalvelut:
viikki-student@helsinki.fi
Opintosuoritusten rekisteröintipyynnöt:
viikki-register@helsinki.fi
Viestintä ja yhteiskuntasuhteet:
comms-viikki@helsinki.fi
Jatko-opintoasiat:
viikki-phd@helsinki.fi
Hallintoasiat:
mmtdk-hallinto@helsinki.fi

Metsäteknologian perusteet -oppikirjasta englanninkielinen versio

Metsäteknologian perusteet -oppikirjasta on ilmestynyt englanninkielinen laitos "Introduction to Forest Operations and Technology". Metsätieteiden laitos oli mukana käännösprojektissa, joka toteutui usean eri toimijan yhteistyönä.

"Introduction to Forest Operations and Technology" on päivitetty versio vuonna 2003 julkaistusta Metsäteknologian perusteet -oppikirjasta. Kirja kokoaa yhteen metsäteknologian laajan aihekirjon puunkorjuusta ja -kuljetuksesta aina metsänhoidon teknologioihin. Teoksessa käsitellään myös alan tutkimusmenetelmiä ja puunhankinnan suunnittelua. Oppikirjakäytön ohella kirja soveltuu hyvin myös alan käsikirjaksi.

Oppikirjan englanninkielinen laitos on syntynyt usean toimijan yhteistyönä. MMM Meeri Pearson käänsi englanniksi alkuperäisen, professori Jori Uusitalon kirjoittaman tekstin, ja englanninkielisen käsikirjoituksen tarkastivat professorit Dennis Dykstra (USDA Forest Service), Reino Pulkki (Lakehead University) ja Tomas Nordfjell (SLU). Metsämiesten Säätiö tuki käännöstyötä myöntämällä apurahan Helsingin yliopiston metsätieteiden laitokselle perustetulle käännösprojektille. Kirjan kustantaja on JVP Forest Systems Oy.

Kirjaa koskeviin tiedusteluihin vastaa ja kirjaa myy JVP Forest Systems Oy. Tilaukset voi tehdä verkkosivuston kautta tai sähköpostitse:

http://www.jvpforest.com

info@jvpforest.com

 

Kuva: Kirjan kansi