Uutisia ja tiedotteita Yhteystiedot

Metsätieteiden laitos
PL 27 (Latokartanonkaari 7)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Opiskelijapalvelut:
viikki-student@helsinki.fi
Opintosuoritusten rekisteröintipyynnöt:
viikki-register@helsinki.fi
Viestintä ja yhteiskuntasuhteet:
comms-viikki@helsinki.fi
Jatko-opintoasiat:
viikki-phd@helsinki.fi
Hallintoasiat:
mmtdk-hallinto@helsinki.fi

Kevätjuhlissa tiedettä esiteltiin laulaen, hissi toimi urheilupaikkana ja ansioituneet saivat palkintonsa

Jokakeväinen metsätieteiden laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteinen kevätjuhla viritti osallistujat vapputunnelmaan.

Ohjelman asiapitoinen puoli oli tänä vuonna puettu viihdyttäviin vaatteisiin, kun tiedettä esiteltiin ScinceSLAM-tapahtumien rennon letkeässä hengessä. Esiintyjistä Teemu Harrinkari peilasi puunmyyjien riskinottoalttiutta heidän autovalintoihinsa ja Sampo Pihlainen otti yleisön mukaan lauluesitykseensä metsäekonomiasta. Voittajaksi suoriutuivat kuitenkin marvaajat eli metsänarvioijat Markus Holopaisen johdolla esityksellä, jossa nähtiin muun muassa ihmislentokone.

Jo perinteeksi muodostuneessa joukkuekisassa jatkui luovuuden ylistys. Tehtävärasteilla nähtiin näytelmiä, pelattiin footbagia hississä ja taisipa uhkapelejäkin olla ohjelmassa. Metsäylioppilaiden kerhojen ja henkilökunnan rastit ansiokkaimmin kiertäneelle joukkueelle luovutettiin palkintona kasvukaira.  Rastiradan ja ScienceSLAMin palkintojenjaon lisäksi kevätjuhlassa jaettiin Metsämiesten säätiön myöntämät stipendit hyvästä opiskelumenestyksestä Titta Majasalmelle, Jani Männikölle ja Marja-Leena Lantalle.

Rastiradan palkintojenjako.

Aktiiviset fuksit

Metsäylioppilaista uusimmat ovat keränneet ensimmäisen vuoden aikana fuksipassiin osallistumisia ainejärjestön tilaisuuksiin ja yliopiston tapahtumiin. Suoritusmerkintöjä riittävästi kokoon saaneet saivat merkiksi aktiivisuudestaan haalarimerkit ja joukon innokkain osallistuja eli kurssin isäntä Juho Kotilainen sai myös nimensä kerhohuoneen seinällä riippuvaan sahaan.

Fuksipassin suorittaneita ensimmäisen vuoden opiskelijoita.

Kevätjuhlien jälkeen luennot jatkuvat Viikissä vielä muutaman viikon, minkä jälkeen alkavat kenttäkurssit tai kesäloma.

Teksti: Salla Mehtälä
Kuvat: Anna-Kaisa Kähkölä

Lisää kuvia kevätjuhlista laitoksen Facebook-sivulla.