[Logo]

Mainari-henkilöhakemisto

HY-Mainari (www.helsinki.fi/mainari/) on Helsingin yliopiston henkilöhakemisto, johon on yhdistetty käyttölupa- ja puhelinluettelotietoja.

Omien tietojen muuttaminen:

Tiedon etsintä

Mainarista voi hakea tietoja joko henkilön nimen perusteella tai selaamalla organisaation tietoja.

Normaalihaku:

Henkilöhaussa kirjoitetaan haettavan henkilön sukunimi, etunimi tai molemmat sille varattuun kohtaan. Ensimmäiseksi kannattaa kirjoittaa se nimi (etu- tai sukunimi), jonka kirjoitusasun varmuudella muistaa. Toiseksi on mahdollista kirjoittaa myös nimen osa tai merkkijono, jolla voidaan karsia löydettyjen tietojen listaa. Kaikki nimet voi kirjoittaa kokonaan pienin kirjaimin. Usein haku nopeutuu, jos organisaatio-kenttään antaa henkilön organisaation. Organisaatiota ei kuitenkaan tarvitse tietää hakua varten.

Selaus:

Yksikköhaussa selataan eri organisaatiotietoja. Koska kukin taso vastaa organisaatiota tai sen aliorganisaatiota, esille nousevat kunkin (ali)organisaation henkilöluettelot yhteystietoineen. Selauksessa on myös suppea vaihtoehto, jossa listataan taulukkomuodossa vain henkilön nimi, puhelin ja sähköpostiosoite.

Tietosuoja ja tulosten lukumäärän rajoitukset:

Tietosuoja rajoittaa hakuja siten, että ohjelma näyttää vain kaksikymmentä ensimmäistä henkilöä, jotka täyttävät hakuehdon. Mikäli haluttu henkilö ei ole ensimmäisten joukossa, on hakuehtoa tarkennettava käyttämällä esimerkiksi joko etunimen alkukirjainta tai organisaation nimeä.


[Pääsivu]