kulma20_vy.gif (868 bytes) vpohja.gif (814 bytes)
 
 

 

Nimityksiä

 

 

02/09

   
 

Eija aloitti 17.2. järjestelmäasiantuntijana, Kuva: Jussi OmaheimoEija Airio aloitti 17.2. työt kirjastopalvelujen koordinointiyksikkössä järjestelmäasiantuntijana. Eija esittäytyy kertomalla muutaman sanan itsestään.

Olen syntynyt vuonna 1959 Helsingissä, ja viettänyt täällä lapsuuteni ja nuoruuteni. Lähes 20 vuotta olen asunut Nokialla, mutta ikävöinyt palavasti tänne oikeaan kotikaupunkiini. Olen onnellinen päästyäni järjestelmäasiantuntijaksi kirjastopalvelujen koordinointiyksikköön: työsarka on mielenkiintoinen ja toimipaikka sijaitsee Helsingissä!

Taustaani sisältyy sekä tietojenkäsittelyä että informaatiotutkimusta. Viimeisin pestini oli Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen laitoksella, missä toimin laboratorioinsinöörinä: ylläpidin palvelinta, toimin opetuksen ja tutkimuksen teknisenä tukena, osallistuin tutkimukseen ja tein sivussa omaakin tutkimusta aiheenani kieltenvälinen tiedonhaku.

Olen naimisissa ja minulla on kolme lasta, lähes aikuisia kaikki. Vanhin on jo muuttanut pois kotoa, ja keskimmäinenkin aikoo piakkoin. Perheeseemme kuuluu myös viehättävä koiraneitonen Hippu, 8-vuotias australianterrieri. Lukemisen ja liikunnan lisäksi harrastan nykyään viikonloppupendelöintiä, koska perheeni muuttaa Helsinkiin vasta ensi vuonna.

Teksti:
Eija Airio
Järjestelmäasiantuntija
Kirjastopalvelujen koordinointiyksikkö

Kuva:
Jussi Omaheimo

top

« EDELLINEN ETUSIVU»

 

 

 
vpohja.gif (814 bytes)
  kulma20_oa.gif (867 bytes)