kulma20_vy.gif (868 bytes) vpohja.gif (814 bytes)
 

03/02

Ottakaa osaa virtuaaliyliopiston suunnitteluun

Helsingin yliopiston virtuaaliyliopistostrategia ja toimeenpanosuunnitelma ovat lausuntokierroksella. Suunnitelmassa käsitellään kaikkia niitä alueita, joihin verkossa toimivan opetuksen kehittäminen vaikuttaa. Jotta virtuaalinen opetus ja opiskelu onnistuisi, tarvitaan kaikkien toimijoiden kouluttamista, tila- ja laitevarustelua, uusia tiloja ja palveluja. 

Ilman kirjastojen panosta verkko-opiskelu ja -opetus ei onnistu. Aikamoisen haasteen kaikille – opettajille, hallinnolle, kirjastoille – aiheuttaa se, ettei ainakaan täysimääräisiä uusia resursseja ole tulossa. Onnistuminen edellyttää vähintään halua ja kykyä ajatella työnjakoa ja yhteisiä mahdollisuuksia uudelleen. 

Perehtykää suunnitelmaan; antakaa kommenttinne joko tiedekunnan lausunnon mukana tai erikseen. Tieto- ja viestintätekniikka opetuksessa ja opiskelussa -strategian osoite on

Kaisa Sinikara
Tietopalvelujen kehittämisjohtaja
kaisa.sinikara@helsinki.fi 

top

 

<EDELLINEN ETUSIVU SEURAAVA>

vpohja.gif (814 bytes)
kulma20_oa.gif (867 bytes)