/ Biblioteksenheter /

Huvudbiblioteket (Kajsahuset)

paakirjasto.jpg

I Helsingfors universitets huvudbibliotek finns Humanistiska, Beteendevetenskapliga, Juridiska, Teologiska och Statsvetenskapliga fakultetens samlingar och resurser. Bibliotekets partner i Kajsahuset är The American Resource Center och WELL Kaisa-talo.

Huvudbiblioteket ligger på Fabiansgatan i Kajsaniemi i byggnaden som kallas Kajsahuset. Kundservice i Huvudbiblioteket finns på entréplanet av Kajsahuset (3:e våningen). Från biblioteket kommer man direkt till Lärocentret Aleksandria.
Biblioteksnyheter vid Centrumcampus

( 14.6.2018 / Aleksandria )
Nu finns servicen många hoppats på! Du kan sända dina publikationer för parallellpublicering till biblioteket. Vi utreder publikationsrättigheterna och arkiverar dina publikationer på så sätt att de uppfyll…
( 13.6.2018 / Aleksandria )
Efter midsommaren har Huvudbiblioteket i Kajsahuset och Lärocentret Aleksandria sommaröppettider och campusbiblioteken är stängda.
( 4.6.2018 / Huvudbibliotek )
Vi ordnar flere arbets- och läsplatser i våningarna 2, 4 och 7 i Huvudbiblioteket. Möbler flyttas från en våning till en annan, vilket orsakar lite buller. Vi beklagar eventuella olägenheter.
( 15.5.2018 / Aleksandria )
Sommaröppettiderna i Vik och Mejlans fr.o.m. 21.5., Gumtäkt stängs för renovering. Normala öppettider i Huvudbiblioteket till 20.6.
( 3.5.2018 / Aleksandria )
Onsdag, 9. maj, är biblioteket öppet: – Huvudbiblioteket 8-18, kundservice 10-18 – Campusbiblioteken Gumtäkt, Mejlans och Vik 8-16, kundservice 10-16. Lärocentrer Aleksandria och Minerva är öppet 8-17:45. Torsdag,…

Kurser i Centrumcampus

Det finns för närvarande inga kommande kurser. Visa alla kurser vid här.