/ Biblioteksenheter /

Campusbiblioteket i Gumtäkt

kumpula.jpg

Campusbiblioteket i Gumtäkt erbjuder informationstjänster inom matematik och naturvetenskaper och är en lärmiljö för studerande, lärare, forskare och alla som är intresserade av vetenskap.

Bibliotekets samlingar innehåller litteratur inom de vetenskapsområden som är representerade på Campus Gumtäkt. På biblioteket hittar du bl.a. de kursböcker som ingår i fordringarna för ämnena astronomi, datavetenskap, fysik, geografi, geologi, kemi, matematik, meteorologi, seismologi och statistik.

Campusbiblioteket i Gumtäkt är stängt för renovering 21.5.-2.9.2018. Välkommen till det nya Campusbiblioteket i Gumtäkt hösten 2018! 

Kumpula2018_banneri.jpg

Nyheter i Gumtäkt

( 14.6.2018 / Aleksandria )
Nu finns servicen många hoppats på! Du kan sända dina publikationer för parallellpublicering till biblioteket. Vi utreder publikationsrättigheterna och arkiverar dina publikationer på så sätt att de uppfyll…
( 13.6.2018 / Aleksandria )
Efter midsommaren har Huvudbiblioteket i Kajsahuset och Lärocentret Aleksandria sommaröppettider och campusbiblioteken är stängda.
( 4.6.2018 / Huvudbibliotek )
Vi ordnar flere arbets- och läsplatser i våningarna 2, 4 och 7 i Huvudbiblioteket. Möbler flyttas från en våning till en annan, vilket orsakar lite buller. Vi beklagar eventuella olägenheter.
( 16.5.2018 / Gumtäkt )
Efter fredagen den 18 maj kommer fakultetens personal inte längre att ha dygnet runt-tillgång till campusbiblioteket.
( 15.5.2018 / Aleksandria )
Sommaröppettiderna i Vik och Mejlans fr.o.m. 21.5., Gumtäkt stängs för renovering. Normala öppettider i Huvudbiblioteket till 20.6.

Kurser i Gumtäkt

Det finns för närvarande inga kommande kurser. Visa alla kurser vid här.