/ Biblioteksenheter /

Campusbiblioteket i Gumtäkt

kumpula.jpg

Campusbiblioteket i Gumtäkt erbjuder informationstjänster inom matematik och naturvetenskaper och är en lärmiljö för studerande, lärare, forskare och alla som är intresserade av vetenskap.

Bibliotekets samlingar innehåller litteratur inom de vetenskapsområden som är representerade på Campus Gumtäkt. På biblioteket hittar du bl.a. de kursböcker som ingår i fordringarna för ämnena astronomi, datavetenskap, fysik, geografi, geologi, kemi, matematik, meteorologi, seismologi och statistik.

Nyheter i Gumtäkt

( 23.1.2018 / Gumtäkt )
Campusbiblioteket i Gumtäkt ska renoveras. Sista öppethållningsdag före renoveringen är fredagen den 18 maj 2018. 
( 9.1.2018 / Huvudbibliotek )
Kajsahusets rulltrappor är tillfälligt ur bruk på grund av underhåll från torsdag 11.1. till fredag 12.1.
( 4.1.2018 / e-resurser )
Helsingfors universitets bibliotek erbjuder utbildning i informationssökning. Workshop för informationssökning Behöver du hjälp med informationssökning? Välkommen till vår workshop för informationssökning…
( 2.1.2018 / Aleksandria )
Prislistan vid Helsingfors universitetsbibliotek förnyades i början av 2018. Det förekommer förändringar i fjärrlån och dokumentleverans.
( 12.12.2017 / Aleksandria )
Julens öppettider börjar på måndagen den 18 december i Helsingfors universitetsbibliotek. Vi kommer att återgå till normala öppettider på måndagen den 15 januari 2017.     Kajsahuset ä…

Kurser i Gumtäkt

Det finns för närvarande inga kommande kurser. Visa alla kurser vid här.