/ Yhteystiedot /

Media ja kuvausluvat

Kuvausluvat ja lisätietopyynnöt

Ota yhteyttä kirjaston viestintätiimiin: hulib-viestinta [at] helsinki.fi

viestintäpäällikkö Veera Ristikartano

Kuvia Helsingin yliopiston kirjastosta

Kuvia Helsingin yliopiston kirjastosta ja sen toimipaikoista voi etsiä toistaiseksi kirjaston verkkolevyltä.

Kuvia voi käyttää kuvituksena Helsingin yliopistoon tai kirjastoon liittyvissä artikkeleissa, vain epäkaupallisissa tarkoituksissa. Kuvien käyttöoikeuksia ei voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Kuvia käytettäessä on mainittava kuvaajan nimi, jos se on mainittu kuvan tiedoissa. Lähteenä on mainittava Helsingin yliopiston kirjasto.

Mikäli käytät kuvia, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös meille osoitteeseen hulib-viestinta [at] helsinki.fi. Muita pressikuvia voi tiedustella samasta osoitteesta.

Kuvaaminen Helsingin yliopiston kirjastossa

Kirjastorakennuksia ja julkisia sisätiloja voi jokainen kuvata yksityiseen käyttöön vapaasti, kunhan kuvaaminen ei estä kirjaston normaalia toimintaa. Henkilöiden kuvaamiseen tarvitaan aina asianomaisten suostumus.

Kaikissa avoimissa tiloissa on kiinnitettävä erityistä huomiota, ettei kuvaaminen häiritse kirjaston asiakkaita tai henkilökunnan työskentelyä.

Mediakuvauksissa ota etukäteen yhteyttä kirjaston viestintään, jotta voidaan sopia mahdollisista järjestelyistä ja aikatauluista.

Tiloja ei luovuteta kuvattavaksi puoluepoliittisiin, uskonnollisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin.

Kuvamateriaalia julkaistessa tulee aina noudattaa siihen liittyvää lainsäädäntöä. Lisäksi on mainittava kuvauksen kohde, myös tilanteissa, jossa kirjasto toimii tapahtumapaikkana tai taustana.