/ Toimipaikat /

Oppimiskeskus Aleksandria

aleksandria.jpg

Tietokoneet

Itsenäistä työskentelyä varten oppimiskeskuksessa on noin 340 tietokonetta, joista ensimmäisen kerroksen 70 työpistettä on varattu pikakäyttöön.

Voidaksesi käyttää tietokoneita Aleksandriassa tarvitset yliopiston käyttäjätunnuksen.

Käyttölupapiste

Tietotekniikkakeskuksen käyttölupapiste sijaitsee Aleksandrian ensimmäisessä kerroksessa huoneessa 132-133. Tietotekniikkaa koskevaa neuvontaa saa puhelimitse ja sähköpostitse Helpdeskistä. Helpdeskin sivuilla on myös chat-palvelu.

Ryhmätyötilat

Ryhmätyötilat ovat 2. ja 3. kerroksessa. Varaukset ryhmätyötiloihin tehdään Office365-kalenterissa.

Lisätietoja tilojen varaamisesta Helpdeskin sivuilla.

Opetustilat

Opetusluokkien K130 - K133 luokkavaraukset voi varata sähköpostiosoitteen: tilavaraus@helsinki.fi kautta.

Gradu-tila

Aleksandrian oppimiskeskuksessa on kolme tilaa graduntekijöitä varten. Tilat ovat 2. kerroksessa, huoneet 229, 230 ja 231. Ovet ovat aina avoinna.

Muut tilat

Opiskelijoiden taukotila sijaitsee pohjakerroksessa. Tila ei ole tarkoitettu työskentelyyn. Taukotila on käytettävissä vain Aleksandrian aukioloaikoina.

Inva-WC:t ovat pohjakerroksessa, 1. ja 3. kerroksessa, muut yleisö-WC:t ovat 1. kerrosta ja pohjakerrosta lukuunottamatta jokaisessa kerroksessa hissin läheisyydessä. 1. kerroksen ja pohjakerroksen WC:t ovat talon pohjoispäädyssä.
Keskustakampuksen kirjastouutisia

( 12.2.2016 / eaineistot )
Koekäyttö: Financial Times ja The Economist Historical Archive - 16.3.2016 asti
( 10.2.2016 / Aleksandria )
Joulukuussa avattu Oppimiskeskus Minerva herättää niin ihastusta kuin kysymyksiäkin. Lue millaista palautetta on saatu ja mikä kävijöitä askarruttaa.
( 8.2.2016 / HULib )
Konfutse-instituutin näyttelyssä 8.-19.2.2016 Kaisa-talon 3. krs:ssa esillä kiinalaista kalligrafiaa ja maalauksia. Hyvää alkanutta apinan vuotta!
( 5.2.2016 / HULib )
Aasian ja Afrikan tutkimuksen, Antiikintutkimuksen ja Teologian kokoelmat on siirretty kerrokseen K3. Lukupaikat ovat edelleen käytettävissä kerroksessa K2.
( 1.2.2016 / Aleksandria )
Yhteistä on paljonkin, mutta tällä kertaa vastaamme: Molemmat ovat saaneet uutukaiset tieteenalaoppaat! Kirjaston tieteenalaoppaiden kautta saat aina tuoreimmat artikkelit, kirjat ja muut palvelut oman tieteenalasi näkökulmasta ko…
Fatal error: Call to a member function getAttribute() on a non-object in /var/www/concrete5-concrete5-20150109-1/elements/footer_required.php on line 96